Ma 2024. február 29., csütörtök, napja van.

 


 Ceglédi Vasutas Sportegyesület

_________________________________________________________________________   hivatalos weboldal

Bemutatkozás

A Ceglédi Vasutas Sport Egyesület 1935-ben alakult, jelenleg 13 szakosztályt működtet, közel 800 sportolóval. Cegléd város legnagyobb és legeredményesebb sportegyesülete.

Létesítményünk 1905-ben épült és, mint zsinagóga működött 1969-ig, amikor is egyesületünk megvásárolta a sportolók részére és azóta sportcsarnokként üzemel.

1984-ben az addigi egy légtér megosztásra került, így alakult ki a jelenlegi állapot:340 m2földszinti -, és430 m2emeleti edzőterem és310 m2kiszolgáló helyiségből áll. A földszinten helyezkednek el az öltözők és a vizes blokkok, a kondicionáló terem, a kazánház és az edzőterem. Az emeleten találhatók az irodák és az asztalitenisz edzőterem.

Cegléd városában működő civil szervezetek közül egyre többen veszik igénybe létesítményünket szabadidősport céljára, valamint évek óta városunk szűkös tornatermi ellátottsága miatt Cegléd város két általános iskolája is itt tartja testnevelés óráit.

Egyesületünk tevékenysége kiterjed szakosztályokon belül folyó versenysportra, iskolai testnevelésre és szabadidősportra.

A tagok 80 %- a diák, ami azt is jelenti, hogy az egyesületben kiemelt feladatként kezeljük az utánpótlás-nevelést. A hazai bajnokságokon és különböző versenyeken, kupákon számtalan dobogós helyezéssel büszkélkedhetünk, amelyek nagy részét 18 év alatti sportolóinknak köszönhetjük.

Egyesületünkben több NB I-es, NB II-es, NB III-as szakosztály, valamint I. osztályú sportoló található. Sportolóink közül jelenleg 31 fő válogatott kerettag.

Egyesületünk versenyzői kiváló hazai és nemzetközi sikereket, eredményeket érnek el, amelyekkel Cegléd Város joggal büszkélkedhet.

Hazai és nemzetközi eredményei alapján szakosztályaink közül kiemelkedik az Asztalitenisz, Birkózó, Judo, Fitness, Vízilabda és a Labdarúgó szakosztály.

A szakosztályok által elért színvonal megtartásához, további országos és nemzetközi eredmény megszerzéséhez - növelve ezzel városunk elismertségét - az egyesület nem nélkülözheti a szponzorok anyagi támogatását.

A számtalan országos és külföldi versenyek kiváló alkalmat biztosítanak a kölcsönös érdekek alapján történő reklám jellegű anyagi szolgáltatásra.

   CEGLÉDI VASUTAS SPORTEGYESÜLET      

2700 Cegléd, Damjanich u. 3.
Telefon: (06-53) 310-694 
Fax: (06-53) 500-724
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.